duminică, 8 iulie 2012

Cap.VI

         
           Dimineata a venit,Amy se pare ca se trezeste inaintea lui Bryan,iar cand se uita la ceas vede: 6:45 PM,nu ii vine sa creada ca s-a trezit asa de dimineata dar din pacate nu a mai avut somn si s-a dus la baie pentru a se pregati sa mearga la scoala.Inainte de a se imbraca primeste un mesaj in care scrie: “ Vin-o te rog la mine acasa,vreau sa iti spun ceva important in legatura cu mine,ceva ce nimeni nu stie….te astept Axel”.
Un mesaj care lui Amy nu i-a picat chiar asa de bine,ingrijorata se imbraca si incearca sa iasa din casa fara a face vreun zgomot,reuseste sa inchida usa fara a nu se auzi ceva si porneste nedumerita spre casa lui Axel.
O asteapta in faa casei iar cand o vede o i-a in brate si o pupa pe obraz,lui Amy ii se pare ciudat ceea ce se intampla,pentru ca de o saptamana Axel se comporta cam ciudat cu ea,,oare avea sa de desparta de mine?sper ca nu”isi spune Amy in gand.
  --Haide intra nu e nimeni acasa.
 --Okey.
 --Uite,Amy, imi pare rau daca in ultima vreme te-am suparat cu ceva dar sunt foarte nedumerit in privinta unui lucru.Vreau sa te intreb daca pot avea incredere in tine?
 --Da!sigur,stai linistit nu am sa spun nimanui nimic daca tu nu vrei fi sigur ca nu am sa spun.
 --Stiu ca o sa te sperii cand ai sa auzi ce sunt eu cu adevarat dar esti singura persoana in care cred cu adevarat si sper sa nu ma ignori.
  ,,Ok,asta devine ciudat,dar orice ar fi trebuie sa il sustin,ce v-a fi v-a fi”
 --Stai linistit nu am sa fug de tine orice ar fi,acum grabestete si spune-mi pentru ca intarziem la scoala.
 --Amy…Sunt..sunt…un…sunt un vampir!!
 ,,ceeeeeeeE?????????......nu nu…”
 --Nu,nu,nu….tu chiar vorbesti serios?!
 --Da,Amy si imi pare rau daca iti ziceam ca seara nu pot sta pana tarziu dar era pentru faptul ca sunt un vampit.Iar acum abea incep sa ma stapanesc sa nu  beau sange de om ci de animal.Te rog sa nu iti fie frica de mine pt ca niciodata nu vreau sa iti fac rau.
 --Da…dar imi va trebui ceva timp sa ma acomodez totusi,eu stiu cateva si despre vampire si trebuie sa am grija…In fine hai la scoala sper sa nu intarziem.
 -- Da,ai dreptate,sa mergem.
Amy deja incepe sa se gandeasca la ce are de facut in legatura cu Axel,tot ce stia despre vampire era doar din cartile pe care le-a citit asa ca,v-a pune in aplicare toate acele mici ,,sfaturi” despre cum sa te comporti cu un vampire,dar in fine se v-a descurca ea intr-un fel.
 Intr-un timp ajung la colt unde ii vad pe restu.
 --Unde ati intarziat atata!!!Vedeti cat e ceasu?!Grabti-va
 --Ok..OK..nu trebe sa urli.
 --Scuze,sunt umpic cam stresata,dam test la chimie si nu prea stiu.
 --Aha…
Cand au ajuns la scoala,Axel a pupat-o pe Amy pe gura,ceea ce rar s-a mai inatamplat in aceea saptamna,cu toate acestea nu putea sa prea zambeasca iar Em. cand a vazut-o in acea stare nu s-a putut abtine si a intrebat-o:
  --Ce s-a intamplat cu tine in ultima vreme?
  --Am sa iti spun alta data acum trebuie sa-mi dau si eu seama.

2 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. E dragut, dar totusi puteai sa mai tii putin secretul si sa o faci pe Amy in alte imprejurari. Dar e la aprecierea ta ca autor. ORicum un capitol dragut. Tine-o tot asa

    RăspundețiȘtergere