luni, 18 iunie 2012

Cap.II


Marea zi a sosit,Amy nu s-a trezit chiar cu zambetul pe
buze dar a incercat totusi ca totul sa para inregula.Se duce la baie,se aranjeaza iar apoi isi i-a geamantanul si incearca sa coboare jos unde parintii o asteptau.
  “Ce?!Nici micul-dejun nu il mai iau acasa?....asta e culmea deja, isi spune Amy.
 Scumpo grabeste-te daca vrei sa ajungem la timp..se aude vocea mamei care sta in fata masinii.Dupa ce,ca nici macar micul-dejun nu il luam acasa mai are si pretentii sa ma grabesc…off mama asta cate batai de cap imi da…isi spune Amy nervoasa!Odata ajunsa la masina Amy se urca in ea si nici macar nu-i saluta  pe parintii ei.Drumul a obosti-o deja pe Amy dar si faptul ca nici nu prea a dormit aseara si a atipit umpic dar mama ei nici nu observa asa ca a intrebat-o pe Amy daca vrea ceva,aceasta razpuzandu-I cu:
 --Luati-mi un pepsi si o punga de cipsuriJ!             
--Bine scumpo.      
 Amy a ramas singura in masina dar gandul ei nu era in alta parte decat la faptul ca ii era frica e ceea ce o sa se intample cu ea acolo,dintr-o data o lacrima se ivi de obrazul ei urmate de inca vreo cateva,totusi nu isi putea imagina vreodata ca nu o sa-si mai vada parintii pentru cateva luni bune.
Amy cauta prin poseta mamei ei un pachet de servetele dar inainte sa de-a peste servetele da peste un parfum de-al mamei ei il i-a gandindu-se ca macar parfumul ei s ail simta,de afara se aud zgomote cum ca s-ar apropia parintii,Amy i-a parfumul si pachetul de servetele.Parintii s-au suit in masina,mama i-a dat lui Amy ceea ce i-a cumparat,,Totul e inregula nu si-au dat seama ca am plans”..isi spune Amy rasufland usurata.
  --Mama?!mai e mult pana ajungem?
  --Nu draga mea mai sunt vreo 3-4 ore.
 --Bine,pana atunci am sa dorm putin.
Amy se aseaza langa geam si se uita la minunatele peisaje pe langa care trece,isi inchide pe rand ochii gandindu-se ca acesta este un vis dar totusi e o realitate.
Intr-un final nu prea placut acestia ajung la casa lui Bryan din ciudatul oras Vaughan,acesta iese cu zamebtul pe buze si ii intampina pe cei trei.
   --Hey,Amy…ce faci?
Amy il ignora pe Bryan si intra in casa.
 --Scuze Bryan,e cam suparata.
--A,nu face nimic stati linistiti cred ca o inteleg totusi e o noua viata pentru ea.
--Intram?!intreaba tatal cu o voce trista.
--Sigur,sa va ajut cu bagajele.

3 comentarii:

  1. Of Of ce parinti are, totusi, urmeaza sa nu iti mai vezi copilul pentru urmatoarele cateva luni, poate si mai mult si tu ce faci? Il ignori total. Imi place capitolul, si uh stii dorinta mea, sa se intalneasca Axel cu Amy :P abbia astept nextuu

    RăspundețiȘtergere
  2. mercii dar faza cu axel si amy nu o sa fie prea curanda cred...o sa vezi ce v-a urma:*:*!
    !

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place :X insa m-a intristat partea cu despartitul de parinti pentru cateva luni :(. Oricum succes in continuare! Faci o treaba buna :*
    Hugs!~AndaAnduta

    RăspundețiȘtergere