luni, 11 iunie 2012

Cap.I


    Salut tuturor m-am gandit sa postez si primul capitol  pt ca nu stiu de unde mi-a cam venit inspiratie..sper sa va placa la totsii!

                                                 Kisses Kisses Rose Fonce
                    



  In curtea din spatele casei,Amy sta linistita pe un balansoar savurand un pahar racoritor cu cola,cand de nu sti unde apare mama ei si ii spune ca trebuie sa vorbeasca ceva important cu ea.Amy accepta,mama ii spune ca trebuie sa plece impreuna cu tatal sau la Viena deoarece fratele tatalui le-a gasit ceva de lucru parintilor sai.
  --Dar unde se presupune ca stau eu?!intreaba Amy cu vocea trista
 --O sa stai la verisorul tau din Vaughan,Bryan.
 --Te rog mama,nu cu el,sti cum face cand ma vede cu necunoscuti ce lui ii se par ciudati iar mie prietenosi?!
--Haide,nu-i asa rau o sa treci peste.
--Da?!Iti amintesti excursia de la munte cu familia,cand am cunoscut un grup dragut si el a facut caz imediact cand m-a vazut cu ce grup umblu?!cred ca da,asa ca nu ma mai contrazice!
--Imi pare rau Amy,dar nu avem incotro,trebuie macar odata sa  ne asculti.
--Bine!Bine! Dar daca cei de la liceul de acolo nu ma vor place?!atunci eu cum ma voi descurca?!
--Sti bine ca tu esti o fire mai integrala,te vei descurca,iti vei face si noi prieteni,ai sa vezi doar lasa sa curga totul de la sine si v-a fi bine!
--Si cand ne mutam?
--Maine seara pornim.
--Okey.

Amy merge sus incepand sa impacheteze hainele,dar dintr-odata lacrimile incep sa-si faca aparitia pe obrazul ei…P.S.sa fim seriosi cine nu ar plange daca ar trebui sa se desparte de locul unde a copilarit  si de prieteni ei….se duce la baie sa se spele pe fata si se uita in oglinda spunandu-si ,,Cel mai mult o sa-mi fie dor de prieteni pe care i-am avut sis per ca o sa ii am in continuare si de locurile unde am fost cu gasca mea.Din bucatarie se aude vocea mamea care ii striga pe toti sa vina la masa.
 --Am vorbit cu Bryan si a spus ca a pregatit deja camera ta,iar in el in timp ce e la facultate te roaga san u aduci badarani in casa.
--Niciodata nu a fost si nici nu v-a fi deacord cu cine umblu,dar nu stiu daca o sa umblu cu cineva acolo.
--V-a fi bine….acum mananca mi-a luat mult sa gatesc asta.
 Tatal se ridica de la masa si alearga sprea baie,mama si Amy incep sa rada.
 --Eu nu mai mananc asta nici daca ma vopsesti verde.
--Bine,am sa command doua pizza..chicoteste mama.
--Pana atunci ies sa ma plimb.
--Okey,san u vii tarziu.
Amy merge in parcul de langa camin,se pune pe un leagan si incepe sa-si aduca aminte de toate prostiile pe care doar ea si prieteni ei le-au facutJ.S-a apropiat usor usor si ora zece,incet incet porneste sprea ca unde il vede pe tatal ei la masa,incepe sa chicoteasca impreuna cu mama ei dar chicotelile au luat sfarsit cand mama i-a spus lui Amy sa mearga sus pentru ca maine v-a vi o zi grea!

3 comentarii:

  1. wow, ai inceput in forta. Iti merge bine, chiar daca acum ti-ai mai imbunatati scrisul in ceea ce priveste descrierea. Si stii la ce ma refer aici. Insfarsit ai reusit sa scrii un capitol intreg fara sa deviez de la timpul pe care il au verbele. Felicitari (nu te supara pe mine, criticile mele sunt pur constructive. M-ai impresionat placut si chiar mi-ai imbunatatit seara.
    Acum sa trecem la poveste, deja am vaga impresie ca o sa iasa niste scantei cam mari intre Amy si Bryan, dar ce sa-i faci, asa e cu verisorii ami mari. Imi place ca ai trecut direct la subiect, si nu ai lungit-o prea mult cu detalii. Intre noi fie spus hehe.
    Tine-o tot asa, astept cu nerabdare nextuu :*:*
    Kisses and Lots of Hugs from Dark Rose ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hey! <3 Frumos inceput si imi plac personajele pe care le-ai ales. Sunt crioasa cum se vor intelege Amy cu Bryan, astept cu nerabdare next-ul :*!

    P.S. Daca vrei sa citesti povestea unui alt incepator te invit pe http://myperfectlyrcrazyworld.blogspot.ro/.
    Succes in continuare! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ca te critic , dar cred ca ai derulat actiunea prea repede . Trebuie sa ai mai multa grija , fiindca nu e ca si cand ai povesti continutul unei carti ce ai citit-o . Aici , tu scrii cartea .
    Iar daca vroiai sa treci peste asta cat mai repede , puteai sa o pui pe Amy direct in Vaughan si toate cele spuse mai sus sa fie doar o amintire de-a ei .
    Dar tu faci cum vrei ! :X

    RăspundețiȘtergere